contact  |   login  |  choose your language       
 
   Stay in Brighton
   Allogi a Brighton
   Alojamiento Brighton
   Logement Brighton
   Unterkunft Brighton
 
nu boeken
accommodatie in brighton

Voor een prettig verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken we al vele jaren samen. Kamers worden standaard gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag. Extra nachten zijn beschikbaar op aanvraag.

In Brighton bieden we de volgende accommodatie types aan:
zomer gedeeld appartement
gastgezin
homestay, self-catering

zomer gedeeld appartement
Lijkt je het leuk om een huis te delen met andere studenten van over de hele wereld dan is dit de perfecte optie voor jou. In de zomer gedeelde appartementen zitten voornamelijk taalschool studenten. Gedurende de rest van het jaar worden deze appartementen gebruikt voor studenten van de University of Sussex.

De appartementen liggen op ongeveer 20 minuten reisafstand van de school. Het zijn budget, basis appartementen, maar je hebt alles wat je nodig hebt. Je hebt een eigen slaapkamer en deelt de kook gelegenheid, koelkast, badkamer en andere gezamenlijke ruimtes met de andere studenten.

De elektriciteit wordt betaald d.m.v. een meter in de kamer en zal ongeveer 4 GBP per week kosten. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. Tweepersoonskamers zijn alleen te reserveren voor mensen die samen komen.

LET OP: De zomer gedeelde appartementen zijn helaas niet beschikbaar deze zomer.

Gastgezin
Onze Engelse gastgezinnen bieden jou hun gastvrijheid, een gezellige plek en de kans om elkaars cultuur te leren kennen tijdens jouw verblijf in Brighton. Alle families wonen op ongeveer 20 minuten (maximaal 30 minuten) reisafstand van de taalschool. Het gastgezin hoeft overigens niet altijd een standaard gezin te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een gescheiden vrouw (met of zonder kinderen) zijn die het leuk vindt om voor buitenlandse taalschool studenten te koken.

Het wonen bij een gastgezin is één van de beste manieren om de lokale cultuur van dichtbij mee te maken. Je krijgt je eigen kamer en een sleutel van het huis, zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt en alle vrijheid hebt. Vanzelfsprekend is wel dat je je een beetje moet aanpassen aan de huisregels en (eet)gewoonten. De gezamenlijke ruimtes zoals de badkamer en de woonkamer deel je met het gezin. De keuken kun je gebruiken voor het maken van koffie, thee of het smeren van een boterham.

In Brighton verblijf je op basis van halfpension. Dit betekent dat het ontbijt en diner zijn inbegrepen. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. Tweepersoonskamers zijn alleen te reserveren voor mensen die samen komen.

Homestay, self-catering
Verblijf in een homestay is op basis van zelfvoorziening (self-catering). Je kunt het vergelijken met een verblijf in een gastgezin, maar dan zonder de maaltijden. Je hebt je eigen sleutel en deelt de accommodatie met de eigenaar van het huis. Op deze manier heb je een echte “homestay experience”, maar wel alle vrijheid. Vanzelfsprekend is dat je je wel aan moet passen aan de huisregels van de eigenaar. Je deelt de gezamenlijke ruimtes en je kunt de keuken gebruiken om een eigen maaltijd te bereiden. De eigenaren zijn soms maar enkele uurtjes per dag aanwezig. Dit kan ook zijn wanneer jij er zelf niet bent.

Net als bij de gastgezinnen, liggen de homestays op ongeveer 20 minuten (maximaal 30 minuten) reizen van de taalschool. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. Tweepersoonskamers zijn alleen te reserveren voor mensen die samen komen.

Let op dat de beschikbaarheid van de homestay beperkt is! Als de homestay, self-catering niet beschikbaar is, zullen we ons best doen om een alternatief te bieden, zoals het zomer gedeelde appartement.© lingua - general conditions -  gratis brochure -  contact lingua - 
 

engels in engeland
londen  
york  
oxford  
totnes  
bournemouth  
brighton  
londen ierland
dublin malta