contact  |   login  |  choose your language       
 
   Stay in Bournemouth
   Allogi a Bournemouth
   Alojamiento
   Logement Bournemouth
   Unterkunft
 
nu boeken
accommodatie in bournemouth

Voor een prettig verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken we al vele jaren samen. Kamers worden standaard gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag. Extra nachten zijn beschikbaar op aanvraag.

In Bournemouth bieden we de volgende accommodatie types aan:
studenten residentie (zomer)
gastgezin

Studenten residentie (zomer)
Voor de echte Bournemouth student-experience kunnen we je een verblijf in de Universiteitsresidentie aanbevelen. De residentie ligt vlakbij het strand en het stadscentrum en op ongeveer 5-10 minuten lopen vanaf de taalschool.

De studenten residentie is opgedeeld in 5 of 6 kamer appartementen. Elk appartement is (basis) ingericht zodat je zelf kunt koken. Je verblijft in een eenpersoonskamer met eigen douche en deelt de gezamenlijke ruimtes, zoals de keuken en de woonkamer met ongeveer 5 andere studenten. Er is gratis internet en een games room met pool tafel en satelliet TV. In het gebouw is een wasmachines waar je met munten kunt betalen. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Er zijn geen tweepersoonskamers. De minimum leeftijd in de residentie is 18 jaar oud. De residentie is beschikbaar in de zomer (van zondag 10 juli tot zaterdag 27 augustus). De beschikbaarheid is beperkt, dus we raden je aan op tijd te boeken.

Gastgezin
Onze Engelse gastgezinnen bieden jou hun gastvrijheid, een gezellige plek en de kans om elkaars cultuur te leren kennen tijdens jouw verblijf in Bournemouth. De gastgezinnen wonen meestal binnen 20-25 minuten reizen naar de taalschool (maximaal 30 minuten). Het gastgezin hoeft overigens niet altijd een standaard gezin te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een gescheiden vrouw (met of zonder kinderen) zijn die het leuk vindt om voor buitenlandse taalschool studenten te koken.

Het wonen bij een gastgezin is één van de beste manieren om de lokale cultuur van dichtbij mee te maken. Je krijgt je eigen kamer en een sleutel van het huis, zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt en alle vrijheid hebt. Vanzelfsprekend is wel dat je je een beetje moet aanpassen aan de huisregels en (eet)gewoonten. De gezamenlijke ruimtes zoals de badkamer en de woonkamer deel je met het gezin. De keuken kun je gebruiken voor het maken van koffie, thee of het smeren van een boterham.

In Bournemouth verblijf je op basis van halfpension. Dit betekent dat het ontbijt en diner zijn inbegrepen. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. Tweepersoonskamers zijn alleen te reserveren voor mensen die samen komen.








© lingua - general conditions -  gratis brochure -  contact lingua - 
 

engels in engeland
londen  
york  
oxford  
totnes  
bournemouth  
brighton  
londen ierland
dublin malta