contact  |   login  |  choose your language       
 
   Stay in Totnes
   Allogi a Totnes
   Alojamiento Totnes
   Logement Totnes
   Unterkunft Totnes
 
nu boeken
accommodatie in totnes

Voor een prettig verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken we al vele jaren samen. Kamers worden standaard gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag. In Totnes kun je ook aankomen op zaterdag zonder dat hier extra kosten voor gerekend worden. Als je dit wilt, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Overige extra nachten zijn beschikbaar op aanvraag.

In Totnes bieden we de volgende accommodatie types aan:
gedeeeld appartement
gastgezin
homestay, self-catering

Gedeeld appartement
Op loopafstand van de taalschool hebben we een aantal goede gedeelde appartementen. Dit is een perfecte optie voor studenten die wat meer onafhankelijkheid willen. Je hebt een eigen slaapkamer in een gedeeld appartement met ongeveer 3-5 andere studenten van de taalschool. Je deelt de gezamenlijke ruimtes zoals de woonkamer, keuken en badkamer.

Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. Tweepersoonskamers zijn alleen te reserveren voor mensen die samen komen.. De minimum leeftijd voor de gedeelde appartementen is 20 jaar.

Gastgezin
Onze Engelse gastgezinnen bieden jou hun gastvrijheid, een gezellige plek en de kans om elkaars cultuur te leren kennen tijdens jouw verblijf in Totnes. Omdat Totnes een relatief klein stadje is, wonen alle gezinnen binnen een straal van 10 minuten lopen naar de taalschool (maximaal 20 minuten). Het gastgezin hoeft overigens niet altijd een standaard gezin te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een gescheiden vrouw (met of zonder kinderen) zijn die het leuk vindt om voor buitenlandse taalschool studenten te koken.

Het wonen bij een gastgezin is één van de beste manieren om de lokale cultuur van dichtbij mee te maken. Je krijgt je eigen kamer en een sleutel van het huis, zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt en alle vrijheid hebt. Vanzelfsprekend is wel dat je je een beetje moet aanpassen aan de huisregels en (eet)gewoonten. De gezamenlijke ruimtes zoals de badkamer en de woonkamer deel je met het gezin. De keuken kun je gebruiken voor het maken van koffie, thee of het smeren van een boterham. Als je een privé badkamer wilt, kies dan voor de “ensuite” optie. De “ensuite” optie is maar beperkt beschikbaar, dus neem eerst even contact met ons op om er zeker van te zijn of deze optie beschikbaar is.

Bij een gastgezin op basis van halfpension zijn het ontbijt en diner inbegrepen. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. Tweepersoonskamers zijn alleen te reserveren voor mensen die samen komen.

Homestay, self-catering
Verblijf in een homestay is op basis van zelfvoorziening (self-catering). Je kunt het vergelijken met een verblijf in een gastgezin, maar dan zonder de maaltijden. Je hebt je eigen sleutel en deelt de accommodatie met de eigenaar van het huis. Op deze manier heb je een echte “homestay experience”, maar wel alle vrijheid. Vanzelfsprekend is dat je je wel aan moet passen aan de huisregels van de eigenaar. Je deelt de gezamenlijke ruimtes en je kunt de keuken gebruiken om een eigen maaltijd te bereiden. De eigenaren zijn soms maar enkele uurtjes per dag aanwezig. Dit kan ook zijn wanneer jij er zelf niet bent.

Net als bij de gastgezinnen, liggen de homestays doorgaans binnen 10 minuten lopen van de taalschool (maximaal 20 minuten). De homestay self catering optie is in Totnes alleen te boeken voor studenten met een minimum leeftijd van 20 jaar. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. Tweepersoonskamers zijn alleen te reserveren voor mensen die samen komen.© lingua - general conditions -  gratis brochure -  contact lingua - 
 

engels in engeland
londen  
york  
oxford  
totnes  
bournemouth  
brighton  
londen ierland
dublin malta