contact  |   login  |  choose your language       
 
   Stay in Malta
   Allogi a Malta
   Alojamiento Malta
   Logement Malte
   Unterkunft Malta
 
nu boeken
accommodatie in sliema

Voor een prettig verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken we al vele jaren samen. Kamers worden standaard gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag. In Malta kun je ook van zaterdag tot zaterdag of van zondag tot zondag verblijven zonder dat hier extra kosten voor gerekend worden. Als je dit wilt, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Overige extra nachten zijn beschikbaar op aanvraag.

In Malta bieden we de volgende accommodatie types aan:
gedeeld appartement
gastgezin

Gedeeld appartement
In Malta hebben we een aantal goede gedeelde appartementen die zijn gelegen in het centrum van Sliema en St. Julians, op gemiddeld 10-15 minuten lopen naar de school (maximaal 25 minuten), je kunt kiezen voor een eenpersoonskamer of een kamer delen met 3 andere studenten van de taalschool. Je deelt de gezamenlijke ruimtes zoals de keuken en de badkamer met 4-7 andere studenten.

Er is een wasgelegenheid in het gebouw waar je met munten kunt betalen. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. Voor het gedeeld appartement betaal je bij aankomst een borg van 100 EUR. Deze krijg je normaal gesproken terug aan het einde van je verblijf. Het gedeelde appartement is inclusief vliegveld transfer (enkele reis).

Gastgezin
Onze Maltese gastgezinnen bieden jou hun gastvrijheid, een gezellige plek en de kans om elkaars cultuur te leren kennen tijdens jouw verblijf in Malta. De meeste gastgezinnen wonen in de compacte stadjes Sliema en St. Julians. De gastgezinnen wonen dus meestal binnen 10-15 minuten lopen naar de taalschool (maximaal 25 minuten). Het gastgezin hoeft overigens niet altijd een standaard gezin te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een gescheiden vrouw (met of zonder kinderen) zijn die het leuk vindt om voor buitenlandse taalschool studenten te koken.

Het wonen bij een gastgezin is één van de beste manieren om de lokale cultuur van dichtbij mee te maken. Je krijgt je eigen kamer en een sleutel van het huis, zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt en alle vrijheid hebt. Vanzelfsprekend is wel dat je je een beetje moet aanpassen aan de huisregels en (eet)gewoonten. De gezamenlijke ruimtes zoals de badkamer en de woonkamer deel je met het gezin. De keuken kun je gebruiken voor het maken van koffie, thee of het smeren van een boterham.

Bij een gastgezin op basis van halfpension zijn het ontbijt en diner inbegrepen. Kies je voor volpension, dan krijg je naast ontbijt en diner ook een lunch om mee te nemen naar school. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. Tweepersoonskamers zijn alleen te reserveren voor mensen die samen komen. Het gastgezin is inclusief vliegveld transfer (enkele reis). In Malta kun je het gastgezin voor maximaal 8 weken boeken. Eventueel kun je tijdens je verblijf aangeven of je langer wilt blijven of naar een gedeeld appartement wilt gaan.
© lingua - general conditions -  gratis brochure -  contact lingua - 
 

engels in malta
sliema  
londen engeland
dublin ierland