contact  |   login  |  choose your language       
 
   Stay in Dublin
   Allogi a Dublino
   Alojamiento Dublín
   Logement Dublin
   Unterkunft Dublin
 
nu boeken
accommodatie in dublin

Voor een prettig verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken we al vele jaren samen. Kamers worden standaard gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag. In Dublin kun je ook van zaterdag tot zaterdag of van zondag tot zondag verblijven zonder dat hier extra kosten voor gerekend worden. Als je dit wilt, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Overige extra nachten zijn beschikbaar op aanvraag.

In Dublin bieden we de volgende accommodatie types aan:
gedeeld appartement
gastgezin

Gedeeld appartement
In Dublin hebben we een aantal goede gedeelde appartementen die zijn gelegen in het centrum van Dublin, op 20-25 reizen naar de taalschool. Je hebt een eigen slaapkamer in een gedeeld appartement met 3-5 andere studenten van de taalschool en/of de Ierse universiteit. Je deelt de gezamenlijke ruimtes zoals de keuken, woonkamer en badkamer. Er is een wasgelegenheid in het gebouw waar je met munten kunt betalen en er is gratis internet. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken dien je zelf mee te brengen.

Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. Tweepersoonskamers zijn alleen te reserveren voor mensen die samen komen. De beschikbaarheid van tweepersoonskamers is beperkt. Voor het gedeeld appartement betaal je bij aankomst een borg van 185 EUR. Deze krijg je normaal gesproken terug aan het einde van je verblijf. De minimum leeftijd van het gedeelde appartement is 18 jaar.

Gastgezin
Onze Ierse gastgezinnen bieden jou hun gastvrijheid, een gezellige plek en de kans om elkaars cultuur te leren kennen tijdens jouw verblijf in Dublin. De gastgezinnen wonen meestal op 30 minuten reizen naar de taalschool (maximaal 45 minuten). Het gastgezin hoeft overigens niet altijd een standaard gezin te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een gescheiden vrouw (met of zonder kinderen) zijn die het leuk vindt om voor buitenlandse taalschool studenten te koken.

Het wonen bij een gastgezin is één van de beste manieren om de lokale cultuur van dichtbij mee te maken. Je krijgt je eigen kamer en een sleutel van het huis, zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt en alle vrijheid hebt. Vanzelfsprekend is wel dat je je een beetje moet aanpassen aan de huisregels en (eet)gewoonten. De gezamenlijke ruimtes zoals de badkamer en de woonkamer deel je met het gezin. De keuken kun je gebruiken voor het maken van koffie, thee of het smeren van een boterham.

In Dublin verblijf je op basis van halfpension. Dit betekent dat doordeweeks het ontbijt en diner zijn inbegrepen. In het weekend is ook de lunch inbegrepen en heb je dus volpension. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. Tweepersoonskamers zijn alleen te reserveren voor mensen die samen komen.
© lingua - general conditions -  gratis brochure -  contact lingua - 
 

engels in ierland
dublin  
londen engeland
dublin malta