contact  |   login  |  choose your language       
 
   Study English Canada
   Inglese in Canada
   Ingles Canada
   L'anglais Canada
   Sprachreisen Canada
 
nu boeken
Welkom bij linguaenglish!

Raak vertrouwd met de Engelse taal op onze kwaliteitsvolle taalschool in Toronto.

Linguaenglish staat voor taalscholen met een familiaire sfeer en een grote mate aan interactie en begeleiding tussen cursisten, docenten en medewerkers van de taalschool. Taalcursussen volg je altijd in een kleine groep met studenten die hetzelfde taalniveau delen. Hierdoor is het voor de docenten mogelijk om de lessen af te stemmen op het niveau van de groep én op jouw persoonlijk niveau.

Linguaenglish probeert een scherpe afstemming te vinden tussen de prijs en de kwaliteit van een taalcursus. Hierdoor zijn we vaak goedkoper dan onze concurrenten, en kunnen we toch een kwalitatief hoogstaande taalcursus aanbieden. De taalcursussen die linguaenglish aanbiedt zijn geschikt voor iedereen: voor jong en oud, scholier, student, werkend of gepensioneerd. De gemiddelde leeftijd van onze cursisten ligt tussen de 18 en 35 jaar.

Onze centraal gelegen taalscholen zijn relatief klein tot middelgroot, en stralen een vertrouwelijke sfeer uit. Mede hierdoor kom je snel in contact met medestudenten. Medewerkers van de taalschool nemen rustig de tijd om je verder te helpen.

Waarom linguaenglish?

  • Kleine tot middelgrote taalscholen met een familiaire sfeer en persoonlijke aandacht.
  • Wij garanderen kwalitatief hoogwaardige cursussen en accommodaties voor redelijke prijzen.
  • Gekwalificeerde docenten met het Engels als moedertaal en een ruime ervaring in de taaldidactiek van het Engels als vreemde taal.
  • Een ruim aanbod aan buitenschoolse activiteiten

Neem voor meer informatie even contact met ons op, of vraag onze gratis brochure aan. We helpen je met veel plezier verder bij de keuze van de taalcursus Engels die het beste bij jou past.

linguaenglish

© lingua - general conditions -  gratis brochure -  contact lingua - 
linguaenglish engels leren in het buitenland -  linguaschools spaans leren in spanje - 
engels in canada