contact  |   login  |  choose your language       
 
   Stay in Miami
   Allogi a Miami
   Alojamiento Miami
   Logement Miami
   Unterkunft Miami
 
nu boeken
accommodatie in miami

Voor een prettig verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken we al vele jaren samen. Kamers worden standaard gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag. Extra nachten zijn beschikbaar op aanvraag.

Omdat de studentenhuizen en gastgezinnen al snel volgeboekt geraken in hoogseizoen, is het aangeraden om tijdig te boeken.

In Miami Beach bieden we de volgende accommodatie types aan:
Studentenhuis (gedeeld appartement)
Privé studio
Gastgezin

Studentenhuis
Op 5-20 minuten loopafstand van de taalschool hebben we een aantal goede studentenhuizen. Dit is een perfecte optie voor al wie wat meer onafhankelijkheid wil. Je hebt een eigen privé slaapkamer, en je deelt de gezamenlijke ruimtes zoals de woonkamer, keuken en badkamer met ongeveer 4 andere studenten van de taalschool. De studentenhuizen zijn volledig uitgerust, en beschikken over kabeltelevisie. Ook is er een gratis draadloze internetconnectie aanwezig. Beddengoed is voorzien, maar handdoeken moet je zelf meebrengen.

Omdat de studentenhuizen al snel volgeboekt geraken, is het aangeraden om tijdig te reserveren.

Minimale verblijfsduur is 4 weken. Tweepersoonskamers zijn alleen te reserveren voor mensen die samen komen.

Privé studio
Op slechts 5-20 minuten loopafstand van de taalschool kun je onze kwaliteitsvolle privé studio’s aantreffen. Dit is een perfecte optie voor studenten die wat meer privacy en onafhankelijkheid willen. Je hebt een eigen slaapkamer, privé badkamer en keuken. De minimum verblijfsduur voor de privé studio is 4 weken. De studio’s zijn volledig uitgerust, en beschikken over kabeltelevisie. Ook is er een gratis draadloze internetconnectie aanwezig. Beddengoed is voorzien, maar handdoeken moet je zelf meebrengen.

Omdat de privé studio’s al snel volgeboekt geraken, is het aangeraden om tijdig te reserveren.

Tweepersoons-studio’s zijn alleen te reserveren voor mensen die samen komen.

Gastgezin
Onze gastgezinnen bieden jou hun gastvrijheid, een gezellige plek en de kans om elkaars cultuur te leren kennen tijdens jouw verblijf in Miami Beach. De gastgezinnen wonen gemiddeld op 35 minuten reizen naar de taalschool (maximaal 45 minuten). Het gastgezin hoeft overigens niet altijd een standaard gezin te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een gescheiden vrouw (met of zonder kinderen) zijn die het leuk vindt om voor buitenlandse taalschool studenten te koken.

Het wonen bij een gastgezin is één van de beste manieren om de lokale cultuur van dichtbij mee te maken. Je krijgt je eigen kamer en een sleutel van het huis, zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt en alle vrijheid hebt. Vanzelfsprekend is wel dat je je een beetje moet aanpassen aan de huisregels en (eet)gewoonten. De gezamenlijke ruimtes zoals de badkamer en de woonkamer deel je met het gezin. De keuken kun je gebruiken voor het maken van koffie, thee of het smeren van een boterham.

Bij een gastgezin op basis van halfpension zijn ontbijt en avondmaal gedurende de week en in het weekend alleen ontbijt inbegrepen. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. Tweepersoonskamers zijn alleen te reserveren voor mensen die samen komen.© lingua - general conditions -  gratis brochure -  contact lingua - 
 

engels in america