contact  |   login  |  choose your language       
 
   Study English England
   Inglese Inghilterra
   Ingles Inglaterra
   L'anglais Angleterre
   Sprachreisen England
 
nu boeken
engels leren in engeland
londen - york - oxford - totnes - bournemouth - brighton
Welkom bij linguaenglish!

Leer de Engelse taal in Groot Brittanië bij taalscholen van hoogwaardige kwaliteit in Londen, Oxford, York, Bournemouth, Totnes en Brighton

Linguaenglish staat voor kwalitatief hoogwaardige taalscholen met een familiaire sfeer en een hoge mate van persoonlijk contact tussen studenten, leraren en medewerkers van de taalscholen in Engeland. Er wordt altijd les gegeven in kleine groepjes met studenten van hetzelfde niveau als jij. Zo wordt er door de docenten les gegeven op het zelfde niveau waarin jij en de groep zich bevinden.

Linguaenglish probeert altijd een optimale balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn wij vaak voordeliger dan onze concurrenten in Engeland en bieden wij cursussen aan van hoge kwaliteit. Of je nu jong, oud, student, werkend of gepensioneerd bent, de linguaenglish taalcursussen zijn er voor iedereen. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 18 en 35 jaar. De meeste populaire bestemmingen in het Verenigd Koningkrijk zijn Londen en Bournemouth.

Onze taalscholen in Engeland zijn altijd gelegen in het centrum van de bestemming en zijn kleine tot middelgrote taalscholen. Er hangt een familiaire sfeer waardoor je gemakkelijk in contact kunt komen met medestudenten en de medewerkers van de taalscholen in Engeland zullen de tijd nemen om je te helpen met al je vragen.

Waarom linguaenglish?

  • Kleine tot middelgrote taalscholen met een familiaire sfeer en persoonlijke aandacht.
  • Wij garanderen kwalitatief hoogwaardige cursussen en accommodaties voor redelijke prijzen.
  • Onze docenten zijn van oorsprong Engelstalig en gekwalificeerd in het lesgeven van het Engels als een vreemde taal in Engeland.
  • We bieden altijd een activiteitenprogramma aan.

Voor meer informatie kun je onze gratis brochure aanvragen of even vrijblijvend contact met ons opnemen. We zullen je graag helpen met het vinden van de beste Engelse taalcursus in Engeland.

Met vriendelijke groet,

linguaenglish

© lingua - general conditions -  gratis brochure -  contact lingua - 
linguaenglish engels leren in het buitenland -  linguaschools spaans leren in spanje - 
engels in engeland
londen  
york  
oxford  
totnes  
bournemouth  
brighton  
londen ierland
dublin malta